Vinc me Kosh

Tek ne do të gjeni disa zgjidhje përsa i përket punimeve në lartësi.

Vinçat me Kosh, me krah artikolar janë mjete që lejojnë ngritjen dhe stacionimin në lartësi të një ose më shumë personave duke shmangur montimin e skelave apo të shkallëve.

Mjetet ofrohen me qera, me operator.

Lartësia: deri ne 42 metra.

Vjen ne ndihme per mbajtjen e punetoreve per kryerjen e sherbimeve te ndryshme si: Pastrimin e Fasadave, Instalimin e Reklamave, Punime ne shtylla Elektrike, Ulje – Ngritje Mobiljesh.